Які умови Договору з нами? | dodam.com.ua

Які умови Договору з нами?

Які умови Договору з нами

Які умови Договору з нами?

Онлайн-сервіс Додам надає гроші в кредит на картку терміново всім українцям, віком від 18 до 70 років, та які мають нагальну потребу в фінансуванні. Для цього спеціалісти сервісу розробили декілька продуктів кредитування, які дають можливість отримати гроші через 15 хвилин після заповнення заявки.

Займ 24 онлайн надається за такими умовами кредитного договору:

  • Займ «Старт» передбачає сплату нарахованих відсотків та повернення тіла кредиту в кінці погодженого періоду. Термін дії договору до 30 днів. Можна отримати гроші на картку швидко від 100 до 25 000 грн. Річна ставка – від 3,65% до 726,35%. Реальна річна ставка з урахуванням загальних витрат – від 4% до 36 111%. Ставка у період пролонгації – 1,99% у день.

Кредити надаються згідно із ЗУ про фінансові послуги.

Де можна ознайомитись із документами

Всі документи онлайн-банка Додам є у вільному доступі на офіційному сайті. Щоб ознайомитись з ними необхідно перейти на сторінку «Розкриття інформації» та вибрати відповідний розділ з потрібною документацією.

Як перевірити ліцензію

Сервіс Додам надає мікрокредити на карту на основі ліцензії № 1714 від 16.05.2017 року, яка досі чинна та не має терміну. Електронна копія документа знаходиться на сторінці «Розкриття інформації» в розділі «Ліцензії та дозволи». Кожен охочий може перейти за посиланням та перевірити її справжність у Єдиному реєстрі фінорганізацій України.

Як закрити Договір

Договір кредитування закривається після погашення нарахованих відсотків та тіла займу в повному обсязі. Про статус мікрокредиту можна дізнатися в розділі особистого кабінету «Моя кредитна історія».

Якщо позичальник бажає відмовитись від договору, він має право написати відповідну заяву протягом 14 днів з моменту його підписання. Далі необхідно повернути гроші не пізніше 7 днів.

Якщо ви бажаєте оформити кредит, про умови якого зазначено вище, але залишились питання, служба підтримки готова надати відповіді з 9-00 до 20-00.