Допоможемо з придбанням повербанків та генераторів | dodam.com.ua

Допоможемо з придбанням повербанків та генераторів

Допоможемо з придбанням повербанків та генераторів

Допоможемо з придбанням повербанків та генераторів

Ви вже знаєте, що держава відшкодовує половину вартості генераторів, придбаних на потреби багатоквартирних будинків та бізнесу? Вартість генератора не маленька, але упускати таку можливість не можна. Поки ціни ще більше не піднялись та генератори є в наявності, радимо Вам оформити мікрокредит онлайн та вирішити проблему зі світлом на довгий час.

А поки Ви будете займатись збором документів, запасіться повербанками, якщо досі цього не зробили. Бо ми аналізували ціни і вони збільшились у вартості більше ніж на 30%, а що буде далі, ніхто спрогнозувати не може.

Наша незламність увійде у світову історію

Пишаємось тим, як всі навколо пристосовуються до теперішніх реалій. Пункти незламності приймають по всій Україні. Вони хотіли, щоб ми пішли з протестами, а ми знаходимо рішення, і як ніколи раніше, ще більше цінуємо свободу.

Кожен українець зараз - це герой, адже такої сили духу немає, мабуть, в жодній країні світу. І навіть якщо Ви втомились від проблем, не опускайте руки. Ми завжди поруч і готові Вам допомогти з фінансами на будь-який випадок життя. Просто знаходите наш швидко займ у закладках та виконуєте вхід в особистий кабінет, подаєте заявку і через 15 хвилин кошти на Вашому рахунку.

Відсутність світла не зламає наш сильний дух

Ваша позика Додам - це як додатковий пункт незламності. Адже до відключень ми не готувались, багато хто тільки нещодавно почав знову працювати, тому ми і пропонуємо Вам свою дружню руку допомоги.

Мікрозайм оформлюється онлайн дуже просто. Переходите на головну і робите все, як показано у нас на відео. Реєстрація займе не більше 10 хвилин і з цього моменту Ви зможете брати позику без повторного вводу своїх даних у систему.

Пристосовуємось, бо справжні українці

Ми всі знали, що зима буде нелегкою, але не очікували блекаут вже з осені. І ви подивіться навкруги, коли немає світла, магазини та торгові центри працюють, хоча на початку всім здавалось, що виходу з ситуації немає.

Якщо Ви досі не знайшли досконале рішення своїх проблем, як організувати освітлення та підігрів їжі вдома, то сервіс Додам гроші підкаже Вам перші дії. Швиденько купуйте led-стрічку, яка працює від USB, та газовий балон, або газову горілку і подумайте, як провести час без світла з користю. Ну і про повербанк не забудьте, адже стрічку треба чимось живити.

Якщо у Вас зараз немає коштів на картці, пропонуємо оформити мікро займ та швидко отримати гроші на карту. А щоб відсоток по кредиту був умовний, знайдіть на головній сторінці нашого сайту Додам промокод та скористуйтеся ним.